Hoe handig zou het zijn als er een partner is die je ondersteunt bij het organiseren van leren en opleiden van je personeel? Geluk voor jou: een leermanagementsysteem maakt dit een stuk eenvoudiger! Zeker het Leermanagementsysteem van Bloomville. Eenvoudig te implementeren, makkelijk in gebruik en het stimuleert het zelfvoorzienend vermogen van je personeel.

Hoe werkt het?

Normaliter wordt het organiseren van leren en opleiden van personeel vanuit het bedrijf zelf gedaan. Een tijdrovende klus die vaak bij HR wordt neergelegd. Zonde, want op die manier komt HR niet toe aan hun core business. Bovendien is het doel van een bedrijf vaak niet personeel aanmaken, maar uitvoeren waarvoor je het bedrijf hebt opgericht. Niet gek dus, dat steeds meer bedrijven het belang van een betrouwbare partner op het gebied van Leermanagementsystemen zien.

De voordelen van een leermanagementsysteem

Naast dat het jouw personeel veel tijd (en jouw dus geld) bespaart, zitten er nog veel meer voordelen aan het aanschaffen van een Leermanagementsysteem. Welke dat zijn? Je vindt ze hieronder:

  • Je krijgt een centraal Leermanagementsysteem, waarin je alles omtrent het opleiden en leren van je personeel bij kunt houden
  • Alle opleidingsaanbieders zijn in 1 systeem terug te vinden. Handig en overzichtelijk!
  • Het personeel regelt alles zelf, wat de zelfstandigheid van je personeel stimuleert
  • Je draait gemakkelijk rapportages uit over de opleidingen van je personeel, de kosten en nog veel meer
  • Bovendien is dit leermanagementsysteem eenvoudig te implementeren, makkelijk in gebruiken is het aan te passen naar eigen wens. OP die manier geef je het je eigen look en feel.

Over Bloomville

Bloomville is al jarenlange toonaangevende partner voor verschillende bedrijven op het gebied van het organiseren van het opleiden en leren van personeel. Ze werken voor grote merken, zoals onder andere ABN AMRO, KPN en Vitens. Door middel van hun ervaring en kennis, creëren, organiseren en optimaliseren ze de leeromgeving binnen jouw bedrijf. Ze bieden concrete oplossingen, zodat je als bedrijf zo min mogelijk omkijken hebt naar het leren en opleiden van personeel, maar wel alle touwtjes in handen houdt.